תה שחור

מאמר זה פורסם ע"י jimitmos, בקטגוריה רפואה ובריאות, בתאריך .

מאמר זה מדורג 5 כוכבים

שתף בפייסבוק שתף בטוויטר שתף בגול +

התה הוא אחד מהמשקאות המקובלים ביותר בעולם והוא מיוצר במספר ארצות, כמו סין, הודו, פקיסטן ועוד מדינות במזרח הרחוק, בדרום אמריקה, באוסטרליה ובמדינות אחרות נוספות. התה מהווה ענף יצוא חשוב שממנו מתפרנסים רבים מבין התושבים במדינות אלו.
ישנם סוגים רבים של תה ואחד מהם הוא התה השחור. התה השחור הוא הנפוץ ביותר במערב ותהליך ייצורו בחמצון בן שבועיים עד חודש.
כדי להפיק כמויות משיחי התה נגזם השיח בגובה של כמטר עד מטר וחצי וענפיו גדלים לרוחב עם עלים רבים. בטבע שיח התה צומח לעיתים עד לגובה של שלושה מטרים.

אפשר למצוא עלי תה שחור באריזות בתפזורת. אופן הכנתו היא בישול חליטת העלים, ויש תה שחור שעליו מוכנסים לשקיק אותו טובלים במים חמים.



תה צמחים

חברות התה שמחפשות שווקים חדשים יוצרות טעמים לתה על ידי הוספת מרכיבים שונים לעלי התה. אחד מתערובות התה המבוקשים ביותר הוא תה הצמחים.
לעלי התה מוספים עלי צמחים שונים (פרחים או שיחים) שמשנים את טעמו של התה הטבעי.

לא רק תה צמחים אפשר למצוא בשוק. תה בכל טעמי הפירות מבוקש מאוד ויש האומרים שטעמם של תה הצמחים ותה הפירות טעים יותר מטעמו של כל סוג תה אחר.

ישנן חנויות לממכר סוגי תה שונים ובהם אפשר למצוא גם את כל סוגי תה הצמחים. כמו בכל טרנד גם בתחום התה אפשר למצוא קבוצות שמתאספות במיוחד כדי לשתות תה בצוותא.

במסעדות ובתי הקפה מציעים ללקוח את כל סוגי התה הקיימים מהתה הרגיל ועד לסוגי תה צמחים וסוגי תה נוספים. ישנם מקומות שמגישים ללקוח קנקן מים רתוחים ולידו קופסה עם כל סוגי התה שהוא יוכל לבחור לעצמו את התה הרצוי.